Ten produkt bierze udział w promocjach:
Opis Ideal Standard Tesi deska sedesowa biała
Cechy produktu
EAN: | 8014140430322 | ||
---|---|---|---|
Producent: | Ideal Standard | ||
Przeznaczenie: | wc | ||
Wolnoopadajaca: | nie | ||
Seria, kolekcja: | Tesi | ||
Kolor wg producenta: | biały |
- kolor: biały
- deska zwykła
- Typu Thin
- tworzywo twarde duroplastr
Deska Ideal Standard z serii Tesi jest wykonana z bardzo trwałego tworzywa jakim jest duroplast. Deska dedykowana jest do miski Ideal Standard z serii Tesi:
- Kompakt o numerze katalogowym T008201 i T008701
- Wisząca T007701 i T007901
Ideal Standard Tesi deska wykonana bardzo starannie w typie Thin, czyli cienkiej deski, która idealnie prezentuje się na misce.
Miska w kolorze białym wykonana z tworzywa twardego duroplast. Sprawia wrażenie bardzo lekkiej a przy tym zachowuje właściwości duroplastu. Kod EAN to: 8014140430322.Deska występują w dwóch wariantach zwykła i wolno opadająca, która ma numer katalogowy T352701 jest dostępna w innych ofertach. Deska Ideal Standard Tesi to trwała deska o wyjątkowym wyglądzie. Zachęcamy do zapoznania się z całą gamą produktów od marki Ideal Standard.
Warianty produktu Ideal Standard Tesi deska sedesowa biała
Produkty z serii Ideal Standard Tesi deska sedesowa biała
Opinie o Ideal Standard Tesi deska sedesowa biała
Ela 2022 |
|
5,00 |
Opinia klienta: Deska mi się sprawdza, użytkuję ją już jakiś czas i jestem pewna, że mogę polecić. Więc polecam! - - |
|
Helena 2022 |
|
5,00 |
Opinia klienta: Deska bardzo ładnie i estetycznie wykonana. Bardzo polecam! - - |
|
taj33 2021 |
|
5,00 |
Opinia klienta: produkt bardzo dobry, w świetnej i przystępnej cenie, polecam - - |
|
Kinga 2021 |
|
5,00 |
Opinia klienta: Deska solidnie wykonana, bezbłędnie spełnia swoją rolę. - - |
|
Hania 2020 |
|
5,00 |
Opinia klienta: Deska jest wykonana bardzo porządnie, bezproblemowa jeżeli chodzi o montaż. Polecam. - - |
|
Edyta 2020 |
|
5,00 |
Opinia klienta: Lśniący, piękny odcień bieli idealnie wygląda w mojej łazience. Zdecydowanie polecam, nie ma się do czego przyczepić :-) - - |
Gwarancja Ideal Standard Tesi deska sedesowa biała
Gwarancja na produkty Ideal Standard obowiązuje:
Seria Ideal Standard:
- 2 lata – akcesoria,
- 25 lat – produkty akrylowe,
- 2 lata – elementy baterii podlegające naturalnemu zużyciu (uszczelki, przełączniki),
- 5 lat – armatura,
- gwarancja dożywotnia – ceramika sanitarna gwarancja na odbarwienia.
Seria Jado:
- 5 lat – armatura,
- 2 lata – elementy baterii podlegające naturalnemu zużyciu (uszczelki, przełączniki),
- 2 lata – akcesoria.
Seria Vidima (seria ekonomiczna):
- 25 lat – ceramika sanitarna gwarancja na odbarwienia,
- 5 lat – armatura,
- 10 lat – wanny akrylowe i brodziki ceramiczne,
- 2 lata – akcesoria.
Szczegółowe informacje znajdziecie Państwo na stronie producenta > Gwarancja Ideal Standard

Przetwarzam...

Dodano do koszyka
Ilość: 0 Cena: 0 zł